Nyt på bloggen

Nyt på bloggen er godt nyt.

Det kan være svært at følge med i, hvad der sker i mit professionelle liv, når jeg har en blog, der kun bliver opdateret en gang hver tredje måned. Det kan jeg godt selv se. Her er lidt om hvad jeg går og laver:

– Jeg har afsluttet mit 6 måneders løntilskudsjob hos Aarhus Musikskole. Januar måned bestod af projektarbejde i forbindelse med forestillingen Vandfaldballader, hvor jeg var produktionsassistent – klassisk løntilskudsstillings underbetegnelse. Efter forestillingen i Aarhus var der to uger tilbage, hvor forestillingen karavanerede rundt i Jylland, og resten af administrationen ikke havde de store opgaver, jeg kunne gå i gang med. Så det var to uger, hvor jeg fik set en masse youtube-videoer.

– Blandt andet så jeg videoer om hvordan den bedste lyd i hjemmestudiet opnåes. Jeg fik et lydkort i julegave, og har tænkt mig at begynde at komponere og indspille min egen musik. Der er meget at lære, men det er spændende at tage hul på dette emne.

– Jeg spiller heller ikke længere i band, men er begyndt at søge igen. Flere planer er på tegnebrættet. Hører meget gerne fra interesserede.

– Efter mit løntilskud har jeg meldt mig ud af dagpengesystemet. Jeg sendte uopfordrede ansøgninger til musikskoler som guitarlærer, og fik positiv respons fra Musikskolen Laura. De havde desværre ingen guitarlærerstillinger, men tilbød i stedet en tidsbegrænset projektansættelse som PR-medarbejder op til deres 25 års jubilæum. Det er jeg i gang med nu, og skal være til april måned, og jeg nyder meget den gode og åbne stemning der er i administrationen på skolen, der ligger i Aarhus tilknyttet Laursens Realskole.

– Jeg har ikke givet op i forbindelse med min aftenskoleundervisning, om Filmmusikkens Historie, omtalt i sidste blogindlæg. På trods af at samarbejdet med 3K fadede ud, er jeg stadig i gang med at researche emnet. Det betyder mange film og masser af bøger og artikler om emnet. En del af bøgerne vil jeg begynde at omtale her på siden.

Håbet er, at jeg på et tidspunkt vil – inden længe – vil kunne begynde at holde foredrag om netop dette emne. Dette skal være både henvendt til almen aftenskoleundervisning, forløb og lignende, og samtidig også noget, hvor jeg vil kunne holde enkelte foredrag eller kortere forløb – f.eks. på skoler, gymnasier eller i klubber og organisationer.

– Desuden har jeg startet forløb op omkring aftenskoleundervisning i foråret. Her tilbyder jeg mig både som guitarlærer, guitaren er jo mit hovedinstrument, og som noget nyt som ukulelelærer. Ukulelen er jeg for nyligt begyndt at spille på, men det er et spændende og hyggeligt instrument der for tiden har vundet stor udbredelse.

– Til sidst kan jeg fortælle, at jeg er begyndt i et samarbejde med det musikvidenskabelige ressourcesite Musikipedia. Her er jeg boganmelder på frivillig basis. Jeg har været anmelder før, og nyder at skrive og fortælle om udgivelser.

Mere herfra senere,

Peter

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s